Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 4 BİN ÖĞRENCİYE DENEME SINAVI DESTEĞİ
Şehir genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar ve Özel kurumlar olmak üzere 34 okulda eş zamanlı yapılan YKS deneme sınavına 4 bin öğrenci katıldı.
Gençliğe ve eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Viranşehir Belediyesi, eğitime destek olmak adına faaliyetlerini sürdürüyor.
Üniversite sınavlarına hazırlanan adayların sınav stresini azaltmak ve sınavlara hazırlanmalarına katkı sağlamak isteyen Viranşehir Belediyesi, bu kapsamda YKS’ye hazırlanan 4 bin öğrenciye yönelik TYT ve AYT deneme sınavı desteği sağladı.
Bu kapsamda, şehir genelinde sınavlara hazırlanan mezun ve 12.Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen deneme sınavlarının 5’incisi gerçekleştirildi.
Şehir genelinde 34 okulda gerçekleştirilen YKS deneme sınavına 4 bin Üniversite adayı öğrenci katılım sağladı.
Gerçekleştirilen deneme sınavlarının kendilerini analiz etmekte ve sınavlara motivasyon konusunda çok faydalı olduğunu ifade eden öğrenciler,eğitime ve gençlere verdiği desteklerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
Şehir genelinde gerçekleştirilen deneme sınavlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Eğitimi ve öğrencilerimizi desteklemek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, İlçe genelinde mezun ve 12.Sınıflara yönelik sınavlara hazırlık mahiyetinde olan deneme sınavlarının 5.’incisini gerçekleştirdik. Şu ana kadar 20 bin öğrenciye deneme desteği sağladık. YKS Sınavlarına kadar gençlerimize toplam 48 bin deneme desteği sağlamayı hedefliyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya, eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz ücretsiz deneme sınavları ile öğrencilerimiz kendilerini hem test etme imkanı bulacak hem de sınav streslerini azaltacaklar. Hedefimiz, verdiğimiz desteklerle öğrenci kardeşlerimizi hayallerini kurdukları üniversitelere yerleştirmektir. Viranşehir Belediyesi olarak her zaman öğrenci ve gençlerimizin yanındayız. Şehrimizde eğitimi ve öğrencilerimizi desteklemek adına çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49