Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi Yağışlar İçin Seferber Oldu

Viranşehir Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan şiddetli yağışın oluşturabileceği olumsuz etkilere karşı teyakkuz halindeydi. Dün etkili olan şiddetli yağmur yağışı nedeniyle su baskınlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek için harekete geçen Viranşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, meydana gelen olumsuzluklara kısa sürede müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önledi. Yağışların dönem dönem etkili olduğu bölgelerde hem gece boyunca hem de gündüz vaktinde yağmur suyu kanalları ve mazgal temizliği gerçekleştiren ekipler, ilçede sorun yaşanan bölgelerde bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, etkisini gösteren sağanak yağışlardan dolayı vatandaşların mağdur olmaması için Viranşehir Belediyesi olarak kendilerine düşen sorumluluk bilinciyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Şiddetli yağışlar esnasında ekiplerin su baskınlarının yaşanabileceği yerlerde anında müdahalede bulunarak sorunların büyümesine engel olduğunu belirten Başkan Ekinci, “İlçe genelinde sorun yaşanmaması için temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Sağanak yağış dolayısıyla tüm ekiplerimiz hazır bir şekilde görevinin başında beklemektedir" dedi.

Çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49