Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye meclis toplantı salonunda halka ve basına açık yapılan toplantı, yoklama, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanvekili Cuma Koyuncu, Katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmanın ardından, meclis üyelerinin gündem dışı verdiği soru önergeleri tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi. Soru önergelerinin ardından toplantının gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinden biri olan boşalan 1.Meclis Başkanvekilinin seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Meclis Başkanvekilliğine İrfan Şehmusoğlu seçildi.

Bir yıl süreyle görev alacak üç daimi encümenliğe ise Cuma Koyuncu, Abdülkadir Genç ve Abdullah Bayram seçildi.

Daha sonra Belediye İmar Komisyon üyelerinin seçimi, Belediye Plan ve Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi, Boşalan İhtisas Komisyonlara üye seçilmesi ve Boşalan Tarihi Kentler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği üye seçimleri yapıldı.

Belediyenin 2022 yılına ait faaliyet raporu ve Viranşehir Belediyesi ile Adıyaman Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisinin kurulması maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi. Nisan ayı olağan meclis toplantısı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49