Öne Çıkanlar sanlıurfa sosyal medya urfa haber urfahaber salih ekinci

Bu haber kez okundu.

Vali Şıldak açıkladı: 13 kilogram skunk maddesi ele geçirildi
Şanlıurfa’da uyuşturucuyla mücadele kararlıkla sürüyor. Kırsalda İl Jandarma Komutanlığı, il merkezinde il emniyet müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışını yapanlara yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Gerçekleşen operasyonda 13 kilogram skunk maddesi ele geçirildi.
Operasyonu sosyal medya hesabında paylaşan Vali Şıldak; “Emniyetimizden başarılı bir operasyon daha… İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından bu sabah saatlerinde *13 kg skunk maddesi* ele geçirildi. İlimizde gençlerimizin hayatını karartan, geleceğimizi hedef alan zehir tacirlerine fırsat vermiyoruz. Uyuşturucuyla Mücadele Bir Vatan Görevidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49