Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, yaralı çocukları ziyaret etti

Kaza sabah saatlerinde Haliliye İlçesine bağlı Lunapark Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yokuş aşağı inmekte olan DSİ'ye ait kepçe, iddiaya göre freninin tutmaması sonucu duramayarak karşısına çıkan öğrenci servisine çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan öğrenici minibüsünde bulunan öğrenciler yaşanan kazada yaralandı. Kepçenin ağız kısmının minibüse çarpması sonucu ağır hasar alan minibüste bulunan öğrencilerden 3'ü ağır olmak üzere 13 çocuk yaralandı. Yaşanan kazanın ardından yaralı çocuklar bölgeye sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldırılmıştı. Meydana gelen kaza sonrası çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

VALİ ERİN HASTANEYE BİLGİ ALMAYA GİTTİ

Sabahın erken saatlerinden yaşanan feci kaza sonrası haberini alan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, hastaneye giderek yaralı çocukların durumu hakkında bilgi aldı. Hastaneye giderek doktorlardan çocukların durumu hakkında detayları alan Vali Erin daha sonra çocukları ziyaret ederek sohbet etti. Ziyaret kapsamında çocuklar ile sohbet eden ve durumları ile ilgili konuşan Vali Erin, gerekli işlemlerin yapılacağını dile getirerek sağlıkları açısından her türlü imkanın sunulacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49