Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, UEFA Çocuklar Vakfı’nın Düzenlediği Spor Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde, Uluslararası Futbol Federasyonu (UEFA) Çocuklar Vakfı’nın desteklediği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Bünyan Gençlik ve Kalkınma Derneği işbirliğinde yürütülen “Birlikte Yaşamak” projesi kapsamında düzenlemeleri yapılan spor alanlarında öğrencilerle buluşan Vali Erin, yeni spor alanlarının hayırlı olmasını diledi.

Öğrencilerle bir süre basket atışı yapan Vali Erin, onlarla sohbet ederek talep ve beklentilerini dinledi. Okulların derslik ve atölyelerini ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali Erin, koronavirüspandemisi nedeniyle uzun bir süre uzaktan devam eden eğitim öğretim hayatının okullarda yeniden başlamasının kıymetini bilmesini isteyerek, öğrencilerden salgın tedbirlerine titizlikle riayet etmelerini istedi.

Şanlıurfa’da eğitim ve spor faaliyetlerinin desteklenmesine yönelik, 2020 yılı Eylül ayında imzalanan protokol çerçevesinde başlayan proje ile; 10 okulun spor sahasının düzenlenmesi, 100 okula Futbol3 spor malzemesi yardımı yapılması, 300 beden eğitimi öğretmeni ile 50 gönüllüye Futbol3 hakem eğitimi verilmesi, 700 öğrencinin katılımıyla Futbol3 turnuvası düzenlenmesi ile velilere yönelik spor farkındalık eğitimleri verilmesi amaçlanmıştı.

Vali Erin’in girişimleriyle Şanlıurfa’ya kazandırılan proje kapsamında İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, Direkli Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eyyüp Göncü Ortaokulu, Eyyübiye 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Şair Nabi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Karaköprü 15 Temmuz Şehitleri İlkokullarındaki spor alanları ve salonlarda düzenlemeler tamamlandı.Atatürk Lisesi, Süleymaniye Ortaokulu ile Eyyübiye Şehit Mehmet Uyar İlkokulundaki çalışmalar ise devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48