Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Seksenören ve Yardımcı’yı Ziyaret Etti

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve İl Müftüsü Ramazan Tolanile birlikte Seksenören Mahallesinde yapımı tamamlanan Hz. Musa Camii’ni ibadete açan Vali Erin, ikindi namazından sonra cami avlusunda mahalle sakinleriyle sohbet ederek, talep ve beklentilerini dinledi. “Caminin yapımında emeği geçen ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun” diyen Vali Erin, caminin eksik ve ihtiyaçlarını tamamlamaya hazır olduklarını söyledi. Aynı yerde hizmet veren Kur’an kursunu da ziyaret eden Vali Erin, burada eğitim alan çocuklar ve gençlerle de bir araya geldi.

Seksenören Mahallesinden sonra Yardımcı Mahallesine geçen Vali Erin, burada da vatandaşlar tarafından onarılan Cabir El Ensar Türbesini ve camisini ziyaret etti. Camide vatandaşlarla buluşarak sohbet eden Vali Erin, halkın manevi değerlere sahip çıkmasının takdir edilecek bir davranış olduğunu ifade ederek, Yardımcı sakinlerine teşekkür etti.

Kırsaldaki inceleme ve temaslarına Yardımcı Anaokulu ile devam eden Vali Erin, gezdiği okulun eksik ve ihtiyaçlarının giderilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49