Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Karda mahsur kalan 862 kişi kurtarıldı
Şanlıurfa’da dün yağan yoğun kar yağışı sebebiyle Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin il merkezine 30. km uzaklıktaki Şanlıurfa-Siverek ve Diyarbakır karayolunda mahsur kalan yüzlerce vatandaşın kurtarılması çalışmalarını yerinde incelemek ve görevlilerden bilgi almak için mahsur kalan vatandaşların yanına gitti.
Kar yağışı nedeniyle yolda kalanları güvenli bölgelere yerleştirmek için çalışmalar yürüten Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki KYK yurdunda misafir edildi.
KARLA MÜCADELESİ TAKDİR TOPLADI
Yapılan çalışmalar ile ilgili AFAD ve Karayolları görevlilerinden bilgi alan Vali Erin görevlilerce yapılan çalışmalar sonrasında kurtarılan yüzlerce vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğunun anlaşılması sonrasında vatandaşlardan bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu
MAHSUR KALAN 862 VATANDAŞ KURTARILDI
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şanlıurfa Diyarbakır D 360 karayolu Karacadağ mevkii 30. km de mahsur kalan vatandaşlarımızdan sonuncusunun da aracı ile birlikte saat 02:50 itibari ile güvenli bir şekilde sevkleri sağlanmıştır. Özverili çalışmalarından dolayı görev alan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa-Siverek-Diyarbakır yolunda ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları anbean takip ettik. Emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yoğun kar yağışı ve tipi muhalefeti nedeniyle mahsur kalan 862 vatandaşımızı, misafir ettiğimiz KYK ve Milli Eğitim Bakanlığımıza ait pansiyonlarımızda ziyaret ederek ihtiyaçları noktasında koordinasyon merkezindeki görevli arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik.’’ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49