Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Bursa İl Dernekleri Federasyonunu Kabul Etti

İller arasında işbirliği ve diyalog sağlanması amacıyla Bursa’da faaliyet gösteren 35 İlin hemşeri derneğinin bir araya gelmesiyle oluşturulan BİLDEF heyeti, Türkiye’nin farklı illerine yaptığı GAP Turu kapsamında geldikleri Şanlıurfa’da Vali Abdullah Erin tarafından ağırlandı.

GESEM’deki kabule, Vali Abdullah Erin’in yanı sıra Vali Yardımcısı Adem Eser, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç, MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Saatçı ile Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet İnan katıldı.

Programa katılanların işbirliği fikirleri ve sorunların çözümüne yönelik düşünceleri paylaşmasının ardından konuşan Vali Abdullah Erin, BİLDEF üyelerini Şanlıurfa’da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade ederek, Şanlıurfa hakkında bilgiler verdi.

Dile getirilen konuların her birinin, ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Vali Erin, en önemli konunun ise gençlik olduğunu belirterek, “Gençlik meselesi, son yılların değil, yüz yıllık meseledir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, yeni nesil; imanlı, inançlı, dirayetli, idealleri olan, milletimizin yeniden şaha kalkmasını sağlayacak temel dinamiğidir. Bunun en önemlisi de aile ve eğitim sistemidir.” dedi.

Gençliği tehdit eden unsurlardan birinin de terör örgütleri olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin terör örgütlerine karşı çok başarılı bir mücadele sürdürdüğünü hatırlatan Vali Erin, Şanlıurfa’nın terör örgütlerinin hain emellerine karşı her zaman temkinli olduğunu ve onların ideolojilerini benimsemediklerini, dolaysıyla terörün bu şehirde barınamadığını dile getirdi.

ŞURKAV’ın Bursa Şubesinin de faaliyetlerine başladığını, bu sayede iki şehir arasında ilişkilerin kuvvetleneceğini ümit ettiğini belirten Vali Erin, BİLDEF yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, birlikteliğin artarak devam etmesini diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48