Öne Çıkanlar sergı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Haliliye Belediyesinden İlahi Konseri

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Başarılı operasyon yapan emniyeti tebrik etti

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Havacılık Dairesi Başkanlığınca, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Hacılar köyünde bir PKK/KCK terör örgütü mensubunun saklandığı bilgisi üzerine adrese operasyon düzenlendi. Emniyet İHA destekli operasyonda Özel Harekat Şube Müdürlüğü timlerinin 'teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık veren bölücü terör örgütü mensubu ölü ele geçirildi. Örgüt mensubunun örgütün sözde GAP-Rıha eyalet sorumlusu 'Rubar' kod adlı Ferhat Tunç olduğu tespit edildi. Örgüt mensubuyla birlikte 1 tabanca, 2 el bombası, 1 termal gözlük ve örgütsel dokümanlar da ele geçirildi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk ve kahraman emniyet teşkilatını tebrik etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan vali Erin şu ifadelere yer verdi;İl Emniyet Müdürlüğü’müzün sabırlı ve titiz takibi sonucu Bozova’da ölü ele geçirdiği, PKK’nın sözde Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod Ferhat Tunç dolayısıyla; Emniyet Müdürümüz Sn. Selçuk Doğuş’u ve kahraman emniyet teşkilatımızı tebrik ettik.Rabbim her daim muvaffak kılsın.’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49