Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan’dan depremle ilgili açıklama!
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Şanlıurfa’da çok sayıda bina yıkıldı, binlerce binada hasar oluştu.

Binalarda oluşan hasarlarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çalışma başlattı.


Çalışmalarla ilgili Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hasar tespit çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da 82 bin binaya bakıldığını hasar tespit incelemelerinin devam ettiğini söyledi.
FIRSATÇILARA MAHAL VERMESİNLER"
Vali Ayhan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamanın devamında şunları söyledi; “137 ekibimizle hasar tespit çalışmalarımız mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle devam ediyor. Bizler, vatandaşlarımızın güvenle evlerine dönebilmeleri için çabalıyoruz. Bu süreçte lütfen halkımız da düzenbazlara ve fırsatçılara mahal vermesin, dikkatli olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49