Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. Basın mensuplarının sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası, 10 Ocak 1961 tarihinde ülkemizde yürürlüğe girmiş ve bu tarih itibarıyla 10 Ocak günü, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaya başlamıştır.
Basın; dünden bugüne halkımızın bilgilendirilmesi, çeşitli noktalarda toplumsal farkındalığın artırılması ve demokrasi ikliminin ülkemizde hâkim olması adına görev üstlenen çok önemli bir organdır. Bu önemli organın düzenli işleyişinde rol alan basın mensuplarımız da oldukça önemli vazifeler icra etmektedirler. Basın, demokrasinin gerektirdiği temel taşlardan biridir. Bu yüzden basının özgür ve tarafsız çalışıyor olması, halkımızın doğru bilgiye ulaşmasında kilit noktadır.
Bu meslek; fedakârlık, özveri ve sorumluluk isteyen bir meslektir. Gazetecilerimiz, yeri geldiğinde savaşın ortasında, yeri geldiğinde yüzlerde gülümseme yaratacak güzel bir vesilede toplumun bilgilendirilmesi adına görev yapıyorlar.
Bizler de Şanlıurfa Valiliği olarak; mesai mefhumu gözetmeden, bıkmadan, yorulmadan haber peşinde koşan emekçi basın mensuplarımızın daha iyi koşullarda çalışmalar yapabilmesini önemsiyoruz. Onlar için gereken bu ortamı sağlamak adına, üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye özen gösteriyoruz.
Bu zor görevi objektif, özverili ve etik ilkelere uygun bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Kendilerine çalışma hayatlarında her daim mutluluk, huzur ve başarılar temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49