Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan, Seçim güvenliği bölge toplantısına katıldı

14 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesi hazırlıklar başladı. Bu süreçte en önemli konulardan bir tanesi de seçim güvenliği. Bu kapsamda İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında 12 İl Valisi’nin katılımı ile Seçim Güvenliği Diyarbakır Bölge Toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıya Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran da katılım sağladı.

Seçim sürecinde alınacak tedbirler ve yürütülecek çalışmaların konuşulduğu toplantıya, ayrıca Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinin vali, jandarma komutanları ve emniyet müdürleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49