Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan,’ Gereken tedbirleri ivedilikle alıyoruz’

Yılın ikinci İl Koordinasyon toplantısında; Deprem ve sele ilişkin yaşanan süreç, Kentte devam eden yatırımlara dair istişareler ve yapılması düşünülen projelerle ilgili değerlendirmeler görüşüldü.

Toplantıya katılan il ve ilçe belediyeler çalışma ve projelerini sunumlarla anlattı ve çeşitli kurum müdürlerin ve mülki idari amirlerin gerçekleştirdiği konuşmalarla da birçok görüş alışverişinde bulunuldu. İstişarelerin ve değerlendirmelerin akabinde hedefler ve yapılacaklar kararlaştırılarak yılın ilk İl Koordinasyon Toplantısı sona erdi.

Şehrin geleceği için iş birliğinin önemini vurgulayan Vali Ayhan, “Şanlıurfa'mızda her alandaki ilerleyişi bir adım önceden planlıyor, gereken tedbirlerimiz neler ise ivedilikle alıyoruz."dedi.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;

“Valimiz Salih Ayhan başkanlığında, paydaşlarımızın katılımlarıyla, İl Koordinasyon Kurulu 2023 Yılı 2. Toplantısı gerçekleştirildi. Yılın 2. koordinasyon toplantısında; Deprem ve sele ilişkin yaşadığımız süreç, İlimizde devam eden yatırımlara dair istişareler ve Yapılması düşünülen projelerle ilgili değerlendirmeler yapıldı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49