Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan, başkanlığında ramazan tedbirleri ele alındı

Ramazan ayın gelmesiyle birlikte Şanlıurfa’da Ramazan Ayı tedbirleri, güvenlik, asayiş ve koordinasyon toplantısı ile ramazan ayında alınması gereken tedbirlere ele alındı.

Şanlıurfa Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Salih Ayhan başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, Vali Yardımcısı Erinç Demir, Kaymakamlar ve İlgili kurum müdürlerin katılımıyla yapıldı.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;

Valimiz Salih Ayhan başkanlığında; Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Cuma Çoban, 20. Zırhlı Tugay Kom. Tuğg. Sn. Mustafa Er, Vali Yrd. Sn. Erinç Demir, Kaymakamlarımız ve İlgili kurum müdürlerimizin katılımıyla, “Ramazan Ayı Tedbirleri, Güvenlik, Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda, ramazan ayında alınması gereken tedbirlere dair istişarelerde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49