Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan,  AFAD çadırını gezdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen birbirinden bağımsız iki büyük depremde Şanlıurfa’da çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti. Depremin en çok etkilediği ilçelerden biri olan Birecik’te yıkılan binada 17 kişi hayatını kaybetti.

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Birecik’te binanın çökmesi sonucu 17 kişi hayatını kaybetti.

Vali Salih Ayhan, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile birlikte ilçede kurulan AFAD çadırını gezdi.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;

Depremden en çok etkilenen ilçemiz olan Birecik'te kurulan AFAD çadır kenti gezen Vali Ayhan, hemşehrilerimizle bir araya geldi.

"Devlet olarak vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49