Öne Çıkanlar valı bakan Haliliyede Ramazan Denetimi haliliye Şanlıurfada çöken binadan kıl payı ile kurtuldu

Bu haber kez okundu.

Urfalı Sanatçılarda Göbeklitepe'de
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, ülke turizmine katkı sağlamak ve farklı yardımlaşma derneklerine destek olmak amacıyla başlatılan "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" projesi kapsamında ünlülerle, Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Aralarında, Şanlıurfalı sanatçılar Ferhat göçer, Seyyal Taner ve Bülent inal ile çok sayıda sanatçı Göbeklitepe'ye gezip fotoğraf çektirdiler.
Son yıllarda oynadı Payitaht Abdülhamid'in yıldızı Bülent İnal, Şarkıcı Ferhat Göçer ve Seyyal Taner Göbeklitepe'yi ziyaret etti.
İnal, Harran ve Şanlıurfa Müze Kompleksi'yle Şanlıurfa'nın güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Göbeklitepe Türkiye için çok büyük bir değer, sahip çıkıp bu değeri bütün dünyanın bilmesini sağlamamız gerekiyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49