Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Urfa’da sulama kanalında kayıp dört kişi için acı bekleyiş devam ediyor

Şanlıurfa’nın farklı noktalarında son bir hafa içersinde farklı kazalarda sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan 9 yaşındaki Aysun Çetin, 16 yaşındaki Şevket Baykuş, 14 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Fırat Tunç ve 8 yaşındaki Hiranur Köroğlu arama çalışmaları devam ediyor.

Birinci olay, Bozova ilçesi Üçdirek Mahallesi Atgüden Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına düştü. Haber verilmesi üzerine bölgeye arama kurtarma ekibi sevk edildi. Arama kurtarma çalışmalarında 2 kişinin cansız bedeni çıkarılırken, 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Araçta bulunan 16 yaşındaki Şevket Baykuş için kanalda arama çalışmalarına devam ediyor.

İkinci olay, Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesi'nde meydana geldi.Hasan Çetin idaresindeki 31 B 7008 plakalı ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine itfaiye, polis, ambulans ve arama kurtarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine dalgıç polisler ve aracın çıkarılması için vinç de sevk edildi. Otomobil sürücüsü Hasan Çetin kendi imkanlarıyla yaralı olarak kurtulurken, sudan çıkamayan eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm (1) Çetin'in ise boğularak hayatını kaybetti.

9 Yaşındaki Aysun Çetin kanalda arama çalışmaları devam ediyor.

Üçüncü olay, Şanlıurfa’da 5 Mayıs Cuma gününden bu yana kayıp olarak her yerde aranan 14 yaşlarındaki Ahmet Serhat Kurt ve arkadaşı Mehmet Fırat Tunç son olarak eğitim gördükleri Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü Necmettin Erbakan Anadolu Lisesinin yanında bulunan sulama kanalı yakınlarında görüldü.

Kamera kayıtları üzerine harekete geçen ekipler, suları keserek sulama kanalında arama gerçekleştirdi.

Yaşanan gelişme üzerine çocukların yakınları olay yerine gitti. Dalgıç polisler tarafından Ahmet Serhat Kurt’un cansız bedenine ulaşıldı. Kurt’un cansız bedeni çıkarılmasına şahit olan yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ahmet Serhat Kurt’un cansız bedeni Şanlıurfa adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

14 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Fırat Tunç arama çalışmaları devam ediyor.

Dördüncü olay, Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yediyol mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 8 yaşındaki Hiranur Köroğlu (8) dengesine kaybetmesi sonucu mahallenin yanından geçen tahliye kanalına düştü.

suya düştüğüne gören aile olaya müdahale etti. Küçük kız kısa bir sürede akıntıya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve itfaiye sevk edildi. Gözü yaşlı aile çocuğun bulunması için yetkililerden yardım istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49