Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Kaçak Akaryakıt Operasyonu, 2 Tutuklama
Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa’da Gaziantep otoyolu bir Dinlenme Tesisleri mevkiinde, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine bir kamyonu durdurmaya çalıştı. İhtara uymayan kamyon sürücüsü gaza basarak kaçmaya çalıştı. Yapılan takip sonucu yakalanacağını anlayan kamyon şoförü H.G araç hareket halinde iken araçtan atlayarak kaçmaya başladı ancak asayiş timleri tarafından yakalandı. Yakalanan kamyonda yapılan kontrolde kamyonun kasasına monte edilmiş vaziyette bulunan tanker içerisinde 23 ton kaçak akaryakıt olduğu tespit edildi.
Şüpheli H.G’nin olay yerinde yapılan ilk sorgusunda kaçak akaryakıt taşıyan kamyona öncülük eden bir araç olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Suruç ilçesi gişelerinde yapılan yol kontrol ve aramasında 33 …68 plakalı araç ve araç sürücü S.A. yakalanarak gözaltına alındı.
Ele geçirilen kamyon ve 23 ton kaçak akaryakıta el konulurken, şüpheliler H.G.ve S.A., gözaltındaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49