Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır surıye

Bu haber kez okundu.

Urfa’da her yıl yüzleri güldüren kamp!

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği her yıl düzenlediği Fatih Deniz Sosyal gelişim deniz kampı kültürel gezisi kapsamında 115 engelli ve refakatçısıyla birlikte kültür gezisi kapsamında Mersin'in Kızkale ilçesinde tatil yaptı.

Şanlıurfa Zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği, 115 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 19-26 Haziran 7 gün boyunca tatil yaptı. Kızkalesi'nde tatil yapan engelli ve refakatçileri denizin keyfini çıkartıp , Türkü söyleyip göbek atıp sosyal aktivitelerde bulundular.

Engelli bireyler ve aileleri her yıl olduğu gibi bu yılda tatil yapmanın mutluluğunu yaşadı. Etkinlikten memnun kaldıklarını ifade eden Engelli birey aileleri , “Kız kalesinde tatil yapmak gerçekten çok keyifli. Engelliler tek bir kuruş dahi para ödemeden istedikleri konforda tatil yapabiliyor. Bu organizasyonu düzenleyen dernek Başkanımız Bedih Satoğlu ve emeği geçen bütün yardım severlere teşekkür ediyoruz”dediler

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu,” 19/26 Haziran arası toplamda 115 engelli ve refakatçısının katıldığı 1 haftalık kültür gezisinin en büyük amacı her engelli velimizin kendi durumundan başka engellinin yaşamını görmesi kavramının gelişmesine özgüven kazanmasındır. Devletimizin ve Onun idarecilerinin Engellilerimizi sosyal kültürel ve ekonomik alanda sahiplendiklerini açığa çıkarmayı ve bunun gerçekleştiğini görmeyi düşünmeyi sağlamaktır.

.Sosyal Gelişim ve Deniz Eğitimi Kültür Gezi Projemiz dahilinde Mersin Kızkalesi'ne 7 günlük kültür gezisine engelli ve ailesiyle beraber toplam 115 kişi katılmıştır. Bu gezimizin gerçekleştirmemiz için katkı sağlayan Vali Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyezgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere herkese teşekkür ederim. Deniz Plajında Engellilerimizin rahat bir şekilde deniz girdi, gecede çeşitli aktivitelerle doyasıyla eğlendiler”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49