Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa’da hafta bir gün bir başka
Bozova'da ticaretin merkezi konumunda olan Yaylak Canlı Hayvan Pazarı Cumartesi nedeniyle ilçelerden ve il dışından gelen yüzlerce vatandaşın gelmesiyle büyük yoğunluk yaşıyor. Pazarın yanında kurulan birçok esnaf ise geçimini buradan sağlıyor. Bir çok çevre ilin ortak pazarı olan Hayvan pazarı ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyor.
Daha öncekinin yerine kurulan ve modern bir pazara dönüştürülen hayvan pazarı 2 yıl önce vatandaşın hizmetine sunuldu. Pazara giden vatandaşlar durumdan çok memnun olduklarını ifade etti.
Modern Yaylak Canlı Hayvan Pazarında canlı hayvan indirme bindirme rampaları, idari bina, sosyal tesisler ve araç otoparkları bulunuyor. Kapalı canlı hayvan alış ve satış alanları sayesinde esnaf ile vatandaş yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında ise yağmur ve çamurdan korunuyor.
Hayvan pazarı özellikle, her haftanın Cumartesi günü sabahın erken saatlerinden başlayarak öğlen saatlerine kadar yüzlerce ziyaretçi ağırlıyor. Bölge şehrin ortak pazar yeri olmasıyla Bozova, Yaylak ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49