Öne Çıkanlar sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa"da fıstık üreticilerine seminer
Türkiye fıstığının yüzde 37’inin üretildiği Şanlıurfa’da Fitoplazma (Kuruyup sararma), fıstık kalitesi ve üretiminin artırılmasına yönelik çalışma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından fıstık üreticilerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

11 Nisan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezinde düzenlenen seminere Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Sait Ardan, Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç ve fıstık üreticileri katıldı.

Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Ak, Fıstık yetiştiriciliğinde tozlaşma ve döllenmenin önemi konusunda bilgiler verirken, Prof. Dr. M. Ertuğrul Güldür ise fıstıkta hastalık zararlıları ve mücadele yöntemleri konusunda fıstık üreticilerine bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49