Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Corova Virüs Tedbirleri Devreye Girdi

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni tedbirler hayata geçirildi ve corona virüsüne dair bazı önlemler alındı. Geçtiğimiz günlerde çalışma saatleri değişen AVM'ler ve marketler açık olacak, önlemler kapsamında lokantalar da çalışmaya devam edecek ancak kafeler, çay bahçeleri, kahvehaneler gibi birçok mekan kapatıldı.

Alınan tedbirler kapsamında Şanlıurfa’nın tarihi ve açık alanlarından biri olan Gümrük Hanı ilk kez böyle boş görüldü. Her gün yaşlıların ve turistlerin uğrak mekanı olan, çay, kahve içmeye gelenlerin uğramadan geçmediği Handa adeta in-cin top oynuyordu. Birçok turist özellikle tarihi havasından ve fıstıklı menengüç kahvesinden dolayı tercih ettiği Gümrük Hanı koronavirüsten dolayı misafirsiz kaldı.

Tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu.

Dün gece yürürlüğe giren tedbirler kapsamında Şanlıurfa’da bulunan cafe, kıraathane, sinema düğün salonu gibi yerler kapatıldı. Vatandaşların ve turistlerin yoğun olduğu tarihi Gümrükhan ilk kez bom baş kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49