Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da bir haftalık bilanço açıklandı, 10 tutuklama

Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine ağır darbeler vuran İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında 7-14 Mayıs tarihinde yapılan icraatları kamuoyu ile paylaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda 12 gram Eroin, 3 Bin 206 gram esrar, 184 gram metamfetamin, 2 adet Senteteik hap, 46 bin 100 gram skunk, 1 gram Afyon sakızı, ve 19 Captagom ele geçirildi.

Bir hafta içerisinde 58 olay meydana geldi. Meydana gelen olaylarda 63 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 10 Şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49