Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Bir aile yok oldu!

Önceki gün Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki meydan gelen depremde Haliliye İlçesi İpekyol Caddesinde Osman Ağan Apartmanı çöktü. Apartmanda oturan Baba Sadık Saçaklı, eşi Leyla, çocukları Furkan, Azra ve anneanne Ayşe Sade hayatını kaybetti.

Haberi alan yakınları enkaza gelerek, Sadık Saçaklı ve ailesinden gelecek iyi haberi umutla bekledi.

Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler tarafından yapılan çalışmalar sonucu Baba Sadık Saçaklı, eşi Leyla çocukları Furkan, Azra ve anneanne Ayşe Sade’nin cansız bedenlerine ulaşıldı. Yapılan işlemlerin ardından yakınların ateşlim edilen Saçaklı ailesi 5 ferdi Harran kapı aile mezarlığında defin edildi.

Anahtar Kelimeler:
Urfada Bir Aile Yok Oldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49