Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Urfa’da 10 bin lira kuyruğu

Vatandaşlar yardım parasını almak için Haliliye ilçesi Atatürk Bulvarında bulunan banka önünde sabah erken saatlerinde sıraya giren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruklar Endüstri meslek lisesine ulaştı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ilde büyük yıkım meydana geldi. Vatandaş deprem yaralarını sarması için AFAD tarafından ilk etapta evleri hasar gören vatandaşlar için 10 bin liralık yardım yapılacağını duyurdu.

Kentte hasar tespiti yapılan ve en az hasarlı olarak sisteme geçen evler için AFAD tarafından ödemeler kişilerin Banka hesap numarası ve T.C. kimlik numarasına yatmaya başladı. Kent merkezinde bulunan Ziraat Bankası şubesine bu sabah giden vatandaşlar yardımı çekmek için banka önünde uzun kuyruk oluşturdu. Banka önünde toplanan kuyruk Endüstri Meslek lisesine kadar ulaştı.

Anahtar Kelimeler:
Urfada 10 Bin Lira Kuyruğu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49