Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da üzerinden uyuşturucu çıkan şahıs tutuklandı
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde emniyet ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi devam ediyor. Narkotik ekipleri durumundan şüphelendiği 1 kişinin üzerinde arama yaptı. Şahsın üzerinde 0.51 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.C’nin ambulans şoförü olduğu ileri sürüldü.

M.C.’nin bağlı olduğu merkez ve ev adresinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde için kullanılan aparat ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49