Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da sel 2 çocuk mahsur kaldı
Şanlıurfa'da son iki gündür etkili olan sağanak yağış dolaysıyla bir çok bölgede sel meydana geldi. Karaköprü ilçesine Akpınar Mahallesinde 2 çocuk mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede çocukları mahsur kaldığı yerden kurtarıp ailelerine teslim etti.
Ayrıca Selde Behzat Obaza, İbrahim Aykaç, Emrullah Aşan, Sultan Aykaç'a ait evi de su bastı. İki büyükbaş hayvanı da kaybolan sel mağduru Aykaç'ın 2 ton yemi de sel sularıyla gitti. Abbas Öztürk'ün evin oturma odası ve ahır sular altında kalırken 10 tazısının da telef olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipler mahallede hasar tespiti yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49