Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da pamuk üretimi yaygınlaştı

Verimli tarım arazilerinin geniş yer kapladığı Şanlıurfa'da, GAP ile birlikte sanayi değeri yüksek olan ürünler de yaygınlaşmaya devam ediyor. Özellikle tarım arazilerinin suyla buluşması sonucu değeri yüksek olan pamuk üretimi yaygınlaştı.

Şanlıurfa'daki GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (GAPTAEM) bünyesinde ürün çeşitliliği artıyor. Harran Ovası'ndaki Talat Demirören Araştırma İstasyonunda Pamuk Islah Projesi kapsamında 2022 yılı ekimlerini gerçekleşti.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

"Pamuk Araştırma Enstitüsü ile ortak yürüttüğümüz Pamuk Islah Projemizin 2022 yılı ekimlerini gerçekleştirdik. Ülkemiz tarımına hayırlar getirmesini dileriz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49