Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kontrolden çıkan otomobil direğe saplandı!

Kaza, Haliliye İlçesine bağlı Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde ilerlemekte olan 31 BD 275 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yön tabelasına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, sürücünün ise Askeri personel Mehmet Tolga Ç. olduğu öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Yoğun çalışmalar sonucunda aracın parçaları kesilerek çıkarılan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Yaralı sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan Mehmet Tolga Ç.'nin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49