Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kaza yapan Polis memuru hayatını kaybetti

Kaza Şanlıurfa- Gaziantep otobanı Suruç kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan F.Ö 41 KS 045 plakalı otomobil arkadan seyir halinde olan bir tıra çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, İtfaiye ve Jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan F.Ö ve eşi S.Ö’yü yaptığı çalışma sonucunda bulundukları yerden çıkardı.

Sağlık ekipleri yaptığı tetkitlerin ardından şoför S.Ö’nün hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan S.Ö ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri yolda geniş güvenlik önlemi aldı.

Kazada hayatını kaybeden F.Ö’nün Kocaeli Özel Harekat Polis merkezinden tahinin Diyarbakır’a çıktığı bu nedenle Diyarbakır’a doğru yola çıktığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49