Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da iki araç çarpıştı, 1 ölü, 2 yaralı

Kaza, Suruç- Birecik Yolu Yanaloba Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suruç-Birecik Yolu üzerinde seyir halinde ilerlemekte olan Meryem Altun idaresindeki 34 PH 9921 plakalı otomobil ve Aziz Kurt idaresindeki 49 F 0702 plakalı kamypnet çarpıştı. Kazada Meryem Altun, Aziz.Kurt ve Orhan Pakır yaralandı. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Aziz Kurt, yapılan müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Anahtar Kelimeler:
Urfa1 Ölü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49