Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da her yıl aynı manzara!

Bayramın birinci günü Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde arkadaşları ile birlikte pikniğe gittiği alanda Fırat Nehrine giren A.A isimli yabancı uyruklu çocuk hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da genelinde her yıl onlarca kişinin hayatını kaybettiği sulama kanalları, tüm uyarılara rağmen gençlerin ve çocukların serinleme mekanı olmaya devam ediyor.

Ramazan bayramın birinci günü, Bozova ilçesine bağlı Çatak Mahallesi’nde İddiaya göre A.A isimli genç arkadaşları ile birlikte Fırat nehri kıyısına piknik yapmaya gitti. A.A bir süre sonra serinlemek için suya girdi. Suya giren çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Polis, sağlık, itfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Akıntıya kapılan çocuk bir süre sonra ekipler tarafından bulunarak kıyıya çıkarıldı. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede A.A isimli yabancı uyruklu çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

Kentte her yıl serinlemek isteyen onlarca kişinin hayatını kaybettiği Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalları, gölet ve barajlarda bu yıl da havanın ısınmasıyla özellikle çocuklar ve gençlerle dolmaya başladı. Şanlıurfa DSİ 15'inci Bölge Müdürlüğüne sulama kanallarında ‘Kanalla girmek tehlikeli ve yasaktır’ ölüme yüzmeyin diye uyarıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49