Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa'da firari cinayet zanlısı yakalandı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir yandan uyuşturucuyla mücadelesini sürdürürken bir yandan da şehrin güvenliğini sağlamak için çalışmaya devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin asayiş, huzur ve güvenliğinin sağlanması için kesinleşmiş cezaları bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Yapılan geniş çaplı çalışmalar neticesinde kasten öldürme suçundan İzmir Ağır Ceza İlamat Masasınca 2016 yılından beri aranan O.Y. isimli şahsın yakalanması için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından özel ekip kuruldu.

Yapılan fiziki çalışmalar sonucunda ekipler, 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.Y., isimli şüpheli şahsın yerini tespit etti.
Belirlenen adrese ekipler operasyon düzenleyerek 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Y.’yi kıskıvrak yakalanarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen O.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48