Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Urfa'da çamurlu araçlar yıkanıyor

Karakoyun Deresi çevresindeki bölgelerde oluşan çamur tabakalarını temizleme ve su tahliye çalışmaları, asker ile korucuların desteğiyle yürütülüyor. Çamurlu su basan otoparktan çıkarılan yüzlerce araç oto temizlik kuaförlerin yolunu tuttu.

Şanlıurfa’da 14-15 Mart’ta etkili olan sağanak yağışlarda kenti besleyen derelerin taşması sonucu oluşan, 16 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin izlerinin silinmesi için çalışmalar sürüyor. Kentin birçok noktasında ekipler sel sularının çekilmesiyle oluşan çamur yığınını temizlemek için çalışma yürütüyor. Öte yandan selde sürüklenerek tahrip olan araç sayısı da çok fazla.

Selde hasar gören ve tanınmayacak hale gelen araçlar oto kuaförlere akın etti. Kentin farklı noktasında bulunan oto kuaförlerin önünde selde hasar gören araçlar temizlenmeye başlandı.

2-3 Gün süren araç yıkama maliyet katlandı. Kentte çamurlu ve balçıklı araç yıkama fiyatı 2 bin 500 ile 6 Bin lira arasında değiştiği belirtildi.

Sel nedeniyle çamur ve balçıklı araç yıkadıklarını belirten, Evren sanayi sitesinde oto yıkama esnafı, Ali Burhan, ”Öncelikle selzede arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. İnşallah bir daha bu günleri görmeyiz. Araç temizlik işlerinde insanlara yardımcı olmak istiyoruz elimizden ne gelirse onu yapmaya çalışıyoruz. Balçıklı bir aracın temizliği 2, 3 günden fazla sürüyor Allah insanlara yardım etsin, inşallah bir daha bu günleri görmeyiz Millet olarak halk olarak iyi günleri sürekli yaşarız. Çamurlu arabaları yıkıyoruz normal yıkama yapmıyoruz vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Diğer arabası kirlenen arkadaşlar da sağ olsunlar bize anlayış gösteriyorlar. Bu arabaları gördükleri zaman kimse bize arabamızı yıkayın diye ısrar etmiyor. Selden dolayı balçıklı araba çamurlu araba gördüğünüz gibi diğer arabalarda kolay kolay yıkamaya gelmiyor. Ücretler arabadan arabaya değişiyor. Çok kirli araçlardan 2 bin 500, 3 bin TL. Biraz daha temiz olanları bin, bin 500 TL ye yıkıyoruz. Ama bazı yıkamacı arkadaşlar duyduğumuza göre 5 bin ile 6 bin TL alan yerler varmış bu herkesin başında olan bir hal biraz vicdanlı olalım. Bu paraya sonuçta çoluk çocuğumuzla beraber yiyoruz”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49