Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da bulduğu yüklü parayı sahibine teslim etti

Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bankalar bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bankaların bulunduğu bölgeden geçen il jandarma komutanlığında görevli uzman çavuş kaldırımda oturan ve telefonla konuşan birini dikkati çekti. Daha sonra kalkıp giden bu kişinin oturduğu yerde bir poşet bıraktığını tespit eden uzman Çavuş yaptığı kontrollü incelemede poşette para olduğunu fark etti.

Bölgede inceleme yapan uzman Çavuş fabrikada işçi oğlan Hikmet Kaplan’a bulup poşet içersinde unuttuğu 120 bin lirasını teslim etti.

Parasına kavuşan fabrika işçisi Hikmet Kaplan açıklamasında, "Arabamı sattım ailevi sıkıntılarım vardı, annem ve babam hastaydı. Arabamı sattım bankadan paramı çektim, o anda telefon geldi ve benim dalgınlığıma geldi, paramı orada bıraktım. Sonra paramı kaybettiğimi fark ettim, paramı ararken jandarmamız bizi buldu ve paramızı bize teslim etti. Sağ olsunlar, var olsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. Hepsine çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49