Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Urfa'da "Aşı olun" çağrısı
Şanlıurfa Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Yılmaz Gerger, korona virüs denetimleri sırasında, sırası gelen vatandaşların aşılarını yaptırması gerektiğini söyledi.
Şanlıurfa’da denetimler aralıksız sürüyor. ‘Dinamik Denetim Modeli’ kapsamında (112- Umke) Sağık Personelleri ile beraber esnafı ziyaret eden Başkan Yılmaz Gerger, sırası gelen vatandaşların aşılarını yaptırması gerektiğini kaydetti.
Korona virüsle mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirten Başkan Gerger, “Korona virüsle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Bütün Şanlıurfa’lı hemşerilerimizle birlikte bu mücadelede inşallah en iyi sonuçları alacağız. İlimizde korona virüs tamamen bitene kadar mücadeleye devam edelim, kurallara hassasiyetle uyalım. Ayrıca aşı sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları çok önemli. Mücadelemizi hep birlikte bu şekilde devam ettirirsek, inşallah çok kısa zamanda korona virüsün ilimizde bittiğini göreceğimize inanıyorum. Bu mücadeleye katkı sunan, destek olan bütün Şanlıurfalı hemşerilerime bir kez daha çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49