Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Abdurrahman Önül konserine büyük ilgi
Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda konser veren İlahi sanatçısı Abdurrahman Önül, etkinliğe katılan yüzlerce kişiye muhteşem bir gece yaşattı.
Geceye, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Süleymen Çelik ve Yılmaz Gözen,İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacivat- Karagöz oyunu ve illizyon gösterimi ile başlayan etkinlik, Ramazan Aslan’ın ilahi dinletisi ile devam etti.
Daha sonra alkışlar eşliğinde sahneye çıkan sevilen İlahi sanatçısı Abdurrahman Önül, söylediği birbirinden güzel ve duygu yüklü ilahilerle ilçe halkının gönlünde taht kurarak, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Yoğun ilginin gördüğü ramazan etkinliğinde; zaman zaman sanatçının ilahilerine eşlik eden izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.
Söylediği eserleriyle büyük beğeni ve takdir kazanan Abdurrahman Önül, böyle bir geceyi düzenledikleri için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
Programın sonunda Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik tarafında sanatçılara günün anısına çiçek takdimi yapıldı.
Başkan yardımcısı Çelik, ramazan etkinliklerinin Viranşehir'de dolu geçtiğini belirterek, etkinliğe katılan sanatçı ve vatandaşlara teşekkür etti. Çelik, Ramazan etkinliklerinin ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti.
Ramazan etkinliği çocuklara Osmanlı Macunu ve Pamuklu şeker ile balon dağıtımı ile sona erdi.
Konsere katılan vatandaşlar ise, Ramazan ayının manevi güzelliklerini kendilerine yaşatan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ederek, etkinliklerin devam etmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49