Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 20 milyon lira  değerinde sahte ilaç ve gübre ele geçirildi
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli mahallesinde yaşayan vatandaşlar iddiaya göre bir binanın altında yer alan depodan kötü kokular geldiği için rahatsız oldu. Kötü kokulardan rahatsız olan vatandaşlar durumu Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekiplerine bildirdi.
İhbarı değerlendiren Zabıta ve Eyyübiye İlçe Tarım ekipleri kötü kokuların geldiği depoya baskın düzenledi. İçeriye giren ekipler gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.
Depo içerisinde Sahte sıvı gübre, sahte Bitki gübreleri, , sahte hayvan ilaçları, Sahte paketlenmiş tohum, Birçok kimyevi ürün, Lavabo açıcı, imalat için kullanılan makineler ve satışa hazır çok sayıda ürün ele geçirildi.

Merdiven altı Ruhsatsız imalathane içerisinde bulunan tarihi geçmiş ve sahte birçok ürüne el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49