Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Türkiye'de Bir İlk Balkonda Ailece Resim Sergisi Açtı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 100. Yılında Ressam Muharrem Çelik ve Ailesi yaptıkları resimleri koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan yasaklar ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle yaptıkları 100 eseri evlerinin balkonunda sergiledi

Sergiye Milli Eğitim Bakanlığı'nın Riyad Eğitim Müşaviri Ebubekir Aydın WhatsApp'tan görüntülü olarak katıldı. Sergi açılışını Ebubekir Aydın adına Ressam Muharrem Çelik'in 4 yaşındaki oğlu Muhammed Yusuf Çelik yaptı.

Açılışta çocuklar 23 Nisan ile ilgili mesajlar vererek ülkemizin ve dünyanın üzerindeki karabulutların bir an önce gitmesini dilediler. Millete egemenliği ve çocuklara Çocuk Bayramını armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ecdada saygı ve şükranlarını sundular. Çocuklar ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel dualarda bulundular.

Sergiye WhatsApp'tan katılan Eğitim Müşaviri Ebubekir Aydın, Bu çalışmanın bu süreçte çok anlamlı ve önemli olduğunu söyledi. Ülkemizin güçlü ve köklü bir tarihe sahip olduğunu, Milli Egemenliğin 100. yılında bu serginin çok anlamlı olduğunu söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Müşaviri Ebubekir Aydın, eğitimde anne ve babanın önemine de dikkat çekerek bu çalışmaları gerçekleştiren Çelik Ailesine tebriklerini iletti.

Sergiye Türkiye'nin ünlü suluboya ressamlarından Kemal Çelik'de WhatsApp'tan arayarak katılım gösterdi. Çalışmaları çok başarılı bulduğunu, Urfa'yı çok sevdiğini belirterek, özellikle eski valilerden Muzaffer Dilek'ten bahsetti. Kemal Çelik, Çelik Ailesini ve Çocukları tebrik etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'de sergi ile ilgili Ressam Muharrem Çelik'e tebrik tebrik mesajını yazarak, ülkemizin teminatı olan çocuklarımızın çalışmalarını önemsediklerini ve bu süreçte yapılan bu çalışmaların son derece anlamlı olduğunu söyleyerek, çocukların gözlerinden öptüğünü vurguladı.

Ayrıca sergiye İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’de telefonla arayarak katıldı. Bu anlamlı günde ve bu süreçte yapılan bu çalışmaların çok önemsediğini belirtip tüm çocukların bu mutlu günlerini kutladı.

Sevgi ile ilgili duygularını paylaşan Ressam Muharrem Çelik, Bir aydır evde çocuklarla aktif olarak zaman geçirdiklerini yapılan çalışmaların arasında da yaptıkları bu resim sergisinin 23 Nisan'da açılmasının ülkemizin bağımsızlığı için önemli mesajlar taşıdığını söyledi. Çelik yaptığımız bu çalışmanın aile fertlerini çok mutlu ettiğini belirtti. Ayrıca gerek sosyal medya aracılığı ile ve gerek telefonlarla arayarak bizleri yalnız bırakmayan; başta devlet büyüklerimiz olmak üzere, basın mensuplarına, tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49