Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Toru, Eyyübiye’yi karış karış dolaşıyor

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Abdurrahim Toru, Eyyübiye ilçesi Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan, Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş, Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve Eyyübiye'deki esnafları ziyaret etti.

Ziyarette vatandaşların ve muhtarların destek sözünü alan Toru'ya vatandaşlar "Başkan Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin" dedi.

Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan, Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş, Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başkan Erdoğan'ı destekleyeceklerini ifade ederek AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Abdurrahim Toru'ya teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49