Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

TBMM Başkanı Şentop'tan Şanlıurfa’da
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, deprem bölgesindeki incelemelerine Diyarbakır’dan sonra Şanlıurfa ile devam etti.
Kentte Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı tarafından karşılanan Şentop, Şanlıurfa Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi'nde oluşturulan Koordinasyon Merkezi’nde, depremzedelerin durumlarına ilişkin çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı.
Yapılan toplantının sonrasında Mustafa Şentop yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;“Devletimiz ve milletimiz bu ağır sürecin üstesinden gelebilecek güçtedir. En büyük gücümüz, sahip olduğumuz bu birlik ve beraberliğimiz... Bizdeki bu birlik ruhu oldukça aşamayacağımız zorluk yoktur.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49