Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Tarım Bakanı Kirişçi: Tarım ve hayvansal üretimde ciddi bir sıkıntı yok

Selin ardından Şanlıurfa’da incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yapılan ön tespitlere göre sel nedeniyle tarım ve hayvansal üretimde ciddi bir sıkıntı olmadığını belirtti.

Şanlıurfa kent merkezinden geçen derelerle ilgili yeni bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Derelerin üstünün tamamen açılarak genişletileceğini söyleyen Bakan Kirişci, “Bu derelerin bir kesinlikle genişlik olarak yeterli olması, iki üstlerinin açık olması, asla kapatılmaması, bunlar çok çok önemli ve tabii ki ondan sonra derenin geçtiği havzada diğer yapılması gerekenler var. Şu anda Devlet Su İşlerimiz bu çalışmaları büyük bir hızla sürdürüyor. Yaklaşık bin 200 metrelik Sırrın Deresi üzerinde, yine 800 metrelik de Karakoyun Deresi üzerinde dere üstünün açılması çalışmalarını inşallah süratle tamamlayacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48