Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ Kısa süreli su kesintisi ve bulanıklık yükselmesi oluşacak

ŞUSKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı ve kurumumuzun uluslararası akredite laboratuvarında devamlı olarak yapılan analiz sonuçlarına göre; Merkez içme suyu arıtma tesisimizden 20/03/2023 tarihinden günümüze kadar temin edilen suyun tamamı 'İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hk. Yönetmelik' kapsamında temiz olarak arz edilmektedir.

Şehrimizde yaşanan deprem ve akabinde sel felaketinden dolayı şebekemizde ve altyapımızda oluşan hasarların giderilerek daha temiz ve sağlıklı olması amacıyla bütün altyapı sistemlerimizde zorunlu bakım onarım faaliyetleri yürütülmektedir.

Bu çalışmalar esnasında daha önceki zamanlarda olduğu gibi bazı bölgelerde lokal olarak kısa süreli su kesintisi ve bulanıklık yükselmesi oluşabilmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49