Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ hat bağlantı çalışmalarını sürdürüyor

13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan yolu asfaltlanmamış yol bırakmamak için mesai harcarken diğer yandan vatandaşların taleplerini yerine getiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün büyük önem verdiği kent geneli ve kırsal mahallelerde konforlu ulaşım sağlanması talimatı Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından harfiyen yerine getiriliyor.

Önemli bir geçiş güzergâhında olan ve birçok grup yolunu bir birine bağlayacak olan köprünün yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, modern, uzun ömürlü bir yapı oluşturarak konforlu bir ulaşımı hedefliyor.

Birecik ilçesi D400 Karayolu - Bozdere - Güzelyurt - Güvenir - Göktepe - Eşmeler - Süleymanşah Saygı Karakolu grup yolu güzergâhından Güzelyurt Mahalle geçişinde yapımı devam eden Köprü İnşaatı tamamlandığında vatandaşların konforlu ulaşıma erişimi sağlanmış olacak.

ŞUSKİ HAT BAĞLANTI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) ekipleri de devam eden köprü çalışması sırasında herhangi bir aksaklık, su kesintisi yaşanmaması adına hat bağlantı çalışmaları gerçekleştiriyor.

Mahallelerine yapılacak köprü ile konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacaklarını belirten Birecik Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin daha önceden köprüden geçişlerin çok zor olduğunu ancak yapılan çalışmalarla bu durumun ortadan kalkacağını ifade ederek Başkan Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49