Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ duyurdu: Şanlıurfa’ya 2 gün su verilmeyecek!
Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ŞUSKİ) Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketi nedeniyle kent genelinde 2 gün su kesintisinin yaşanacağını bildirdi.

2 GÜN SU VERİLMEYECEK
ŞUSKİ Genel Müdürü Güllüoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Hepimize geçmiş olsun takdir ederseniz ilimizde çok büyük bir afet yaşamaktayız. Metre kareye 168 kilogram şuana kadar meteoroloji tarihinde yaşanmamış bir felaketle karşı karşıya, bu nedenle Atatürk Baraj göletinde çamurlar meydana geldi. Bu çamur mevcut kapasitemizin tam 800 katı bunu arıtamadığımız için suyu veremiyoruz. Devlet su işleri ve iller bankası genel müdürleriyle beraber istişare içerisindeyiz. Çözmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki 2 gün suyu veremeyeceğiz. ‘’dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49