Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ Adıyaman’da altyapı iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş merkezli depremden en fazla etkilenen illerden biri olan Adıyaman’ın merkez ve ilçelerinde tahrip olan içme suyu altyapısını onarmak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.
Şanlıurfa’da arama kurtarma faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından destek amaçlı Adıyaman’a giden ekipler vatandaşların yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek zor anlarında yanlarında olmak amacıyla var güçleriyle çalışıyor.
Deprem nedeniyle tahrip olan altyapıyı onaran ekipler merkez ve ilçelerde belirlenen arızalara da müdahale ederek içme suyu sistemini çalışır vaziyete getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49