Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası buyuksehır urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta bisiklet turu düzenlendi
18-28 yaş arasında gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Bisiklet yarışmasında bayan bisikletçiler de bizde varız dedi.
Çukobirlik noktasından start verilen Bisiklet yarışması Cumhuriyet meydanında tamamlandı.
Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan v. Kenan Aktaş yarışın tamamlandığı Cumhuriyet meydanında finish noktasında bisikletçileri karşılayaraj tebrik etti, meyve suyu ve kek ikramında bulundu.
Yarışmada Aktaş'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Sert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.
Yarış sonrası bir açıklama yapan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş Suruç gençliği bir çok alanda güzel projelere imza attığını belirterek " Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle çocuklarımızın, gençlerimizin kaynaşması açısından böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik, güzel bir faaliyet oldu. İlçemizde sportif faaliyetlerin devamı gelmiş olacak. Her zaman ifade ettiğim gibi Suruç gençliği Eğitimle, sporla ve farklı aktivitelerle inşaallah anılacak. Suruç gençliği çok güzel yerlere gelmiş olacak.'' dedi.
Bisiklet yarışmasına bayanların katılım sağladığının altını çizen Başkan vekili Aktaş, '' Kızlarımız salon hokeyinde büyük başarı sağladılar. Bisiklet yarışında da güzel bir örnek oldular. Bizim amacımız sadece hokeyde değil Suruç'u farklı spor dallarında da hak ettiği noktalara getirmek.'' dedi.
Yarışmaya katılan bayan sporcular da çok zorlandıklarını ama parkuru başarıyla bitirdiklerini belirterek, bisiklet kullanmaya devam edeceklerini söylediler Başkan V. Aktaş'a teşekkür ettiler.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49