Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Siyam ikizler öldü
Şanlıurfa'da yapışık ikiz olarak doğan siyam ikizler 15 ay sonra tedavi gördükleri  Ankara Hacettepe hastanesi çocuk cerrahisinde hayatlarını kaybettiler.
 
Şanlıurfa’da amca çocukları olan Ali ile Hülya Yıldız 5 yıl önce ailelerinin isteği üzerine evlendi. Çiftin 4 yıl önce Ravza adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Hülya Yıldız, yeniden hamile kaldıktan sonra gittiği doktorda üçüz bebeği olacağını ancak ikisinin gelişiminin olmadığını öğrendi. Hülya Yıldız, 8 Mayıs’ta Kadın ve Doğum Hastanesi’ne giderek sezaryenle üçüzlerini dünyaya getirdi. Riskli geçen doğumda üçüzlerden ikisi birbirine yapışık, diğeri ise normal olarak dünyaya geldi. Çift, kız çocuğuna Medine, göğüs bölgesinden birbirine yapışık doğan ve 3 bacağı olan erkek bebeklere ise Muhammet ve Mustafa adını koydu.
 
Doğumun ardından Yıldız çifti, 4 kolu ve 3 bacağı olan yapışık bebeklerin birbirinden ayrılması için doktora başvurdu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Tedavi görüyordu.
 
Siyam ikizleri Babası Ali Yıldız, işsiz olduğundan dolayı kaldığı evden  atıldı. komşuların yardımıyla bir evin deposunda kalıyordu. Baba Yıldız," Dört gün önce Hacettepe hastanesi çocuk cerrahisinden ben ardılar çocuklar getir diye bende çocukları Ankara'ya götürdüm Şanlıurfa'ya geri döndü, biz ameliyat olacak günü beklerken bu sabah çocukların ateşlenip öldüğünün haberin verdiler, çocuklarım sürekli ateşleniyordu bu sefer kurtulamadılar" dedi
Şanlıurfa milletvekilin girişimleriyle hastanede yaşamını yitiren siyam ikizler Uçakla Şanlıurfa'ya getirilip defin edileceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulkk 2 yıl önce

Yazık olmuş

banner24

banner49

banner48