Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Siverek'te kayıp üniversite öğrenciden acı haber geldi!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Kırkpınar Mahallesi’nde ikamet eden Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Ömer Faruk Fırat’tan dört gün önce evden çıktığı ve bir daha dönmediği öne sürüldü. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine durumu Jandarma güçlerine bildiren Ömer’in ailesi çocuklarının bulunması için yardım talep etti.

Kayıp Ömer için ekipleri seferber oldu, termal kameralı dronla arama çalışması yapıldı. Bugün Hacı Hıdır Baraj Göleti çobanlık yapan bir kişi gölette ceset gördü, Çobanın ihbarı üzerine olay yerine Jandarma sevk edildi. Göletten çıkarılan ceset kayıp Ömer Faruk Fırat olduğu tespit edildi. Olayı duyan yakınları sinir krizi geçirildi. Ömer Faruk’un cansız bedeni otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48